top of page
Road Constuction

Om Kabelgruppen

Över 30 år i branschen

Kabelgruppen startades 2016 av Andreas och Fredrik, som har mer än 30 års branscherfarenhet.

 

Vi bygger framtidens fibernät och år 2019 expanderade vi företaget med egna grävmaskiner och personal för markarbeten,allt från plattsättning till husgrunder och såklart kabelschakter.

Vi är ett företag med certifierade fibertekniker och markanläggare som erbjuder specialiserad och nischad kompetens inom markarbeten och fiberarbeten.

 

Vi är flexibla, tar initiativ och har ett dynamiskt och nära samarbete med våra kunder som innebär att vi är lyhörda för specifika behov. Våra kunder är t.e.x NCC , tele-operatörer,nätägare,privatpersoner med fler som anlitar oss.

 

Vår maskinpark består av

Lastbil 3 axlad och 1,8 tons larv driven maskin

12 tons hjulgrävare
6,5 tons hjulgrävare med tillbehör,

Vid behov har vi även tillgång till större maskiner.

Vi har även olika sorters fibersvetsar och mätinstrument. Vår moderna utrustning i kombination med lång erfarenhet innebär att vi har resurser att göra både utmanande och omfattande insatser, snabbt och effektivt, på flera platser samtidigt.


​Vår specialistkompetens är din trygghet! Vi jobbar ständigt med att utveckla vår personal och vi använder den mest moderna utrustningen för att bygga nytt, uppgradera och underhålla med högsta kvalitet i varje del. Vi tittar framåt och anpassar oss redan nu till kommande krav. 

Vi är även anslutning till SEKO Kollektivavtal

SEKO.png

Vi är certifierade enligt
ISO 9001:2015
ISO 14001:2015

C275.png

C275 Certifikat
Robust fiber företagscertifikat anläggning enligt "Anvisningar för robust fiber"

bottom of page